fbpx
Logo ZŠ a MŠ Český Rudolec
MENU
ÚvodAktuality
VÁNOČNÍ KARNEVAL

VÁNOČNÍ KARNEVAL

[nggallery id=458]

V úterý 22. 12. se v kulturním domě konal již tradiční vánoční karneval školy, tentokrát tematicky laděný do zelené barvy. Organizace se ujali žáci 8. ročníku. Každá třída si připravila pro ostatní spolužáky různé soutěže - např. zatloukání hřebíků, přetahovanou, slalom s pingpongovým míčkem na lžíci... Pro soutěžící byla připravena sladká odměna. Rovněž učitelé nebyli ochuzeni - úspěch sklidila soutěž v "krmení" jogurtem, přičemž oba učitelé (krmení i krmící) měli zavázané oči. Asi si dokážete představit, jak to dopadlo - ale všichni, zvláště pak žáci, se velmi dobře bavili.

Nechybělo ani velmi pěkné vystoupení žáků dramatického kroužku pod vedením paní učitelky Teclové, navštívily nás také děti ze školky, které se po lehkém rozkoukání s nadšením zapojily do soutěží. Karneval vyvrcholil diskotékou přímo na podiu, tancující děti si ji doslova užily. Potom však již následovalo rozloučení (ikdyž většina dětí by ještě tancovala) s přáním pohodově prožitých Vánoc a všeho nejlepšího v novém roce všem žákům a pracovníkům školy.

Krásné Vánoce Vám všem!

Antonín Štěpánek

© Copyright 2022 - ZŠ a MŠ Český Rudolec - Všechna práva vyhrazena.

lockenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram