fbpx
Logo ZŠ a MŠ Český Rudolec
MENU
ÚvodAktuality
LESNÍ BĚH 2016

LESNÍ BĚH 2016

Dne 22. 9. 2016, kdy nám přálo krásné slunečné počasí, dobrá nálada žáků i učitelů, se uskutečnil jako každoročně LESNÍ BĚH. Letos poprvé se běhalo po Graselově stezce, která nás dovede k rybníku u Dolního Radíkova. Běh byl odstartován na louce a žáci běželi po vyznačené cestě do lesa ke svým stanovištím, kde se obrátili a běželi nazpět ke startu (do cíle).

Zúčastnilo se celkem 63 dětí ze všech tříd. Třídy 1. - 3. se mohly zúčastnit dobrovolně, třídy 4. - 9. to měly povinné v rámci odpoledního vyučování. Žáci byli rozděleni do sedmi kategorií.

Vyhlášení výsledků proběhlo 27. 9. 2016 na chodbě na prvním stupni o velké přestávce. V první kategorii se umístili na místě: 1. Zamazalová Sabina, 2. Pátková Karolína, 3. Vondrová Bára. V druhé kategorii doběhli na místě: 1. Fuka Václav, 2. Kučera František, 3. Brabec Vojtěch. Ve třetí kategorii se umístili na místě: 1. Výleta David, 2. Konečný Tomáš, 3. Kučera Zdeněk. Ve čtvrté kategorii doběhli na místě: 1. Rumplíková Adéla, 2. Vacová Adéla, 3. Havlíková Natálie. V páté kategorii se umístili na místě: 1.Racková Kateřina a Vacová Alžběta, 2. Výletová Lenka,     3. Tesařová Tereza. V šesté kategorii doběhli na místě: 1. Pátek Vojtěch, 2. Březina Martin, 3. Zamazal Lukáš. V sedmé kategorii se umístili na místě: 1. Slavík Dominik, 2. Nejedlý Filip, 3. Pešl Dominik. Nikdo se nám v lese neztratil a všichni úspěšně doběhli, či došli do cíle.

Mgr. Šárka Kortanová

[nggallery id=511]

© Copyright 2022 - ZŠ a MŠ Český Rudolec - Všechna práva vyhrazena.

lockenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram