fbpx
Logo ZŠ a MŠ Český Rudolec
MENU
ÚvodAktuality
VIRTUÁLNÍ VÝSTAVA VÝTVARNÉHO KROUŽKU DOSPĚLÁKŮ

VIRTUÁLNÍ VÝSTAVA VÝTVARNÉHO KROUŽKU DOSPĚLÁKŮ

V loňském roce (v říjnu) svou činnost kroužek relaxačního malování pro „dospěláky“. Setkání se konala dvakrát do měsíce a jejich hlavním smyslem bylo dopřávat si pohody prostřednictvím malování. K tomu, aby člověk maloval relaxačně a intuitivně, nepotřebuje mít žádné extra dovednosti, nepotřebuje být malíř! A tak účastnice našich společných sezení vnášely do svých obrázků svoje momentální pocity, rozpoložení. Ty nabyly podoby abstraktních tvarů s rozličnými, pestrými kombinacemi barev. Postupně si vyzkoušely malbu křídovými pastely, poznaly, co pastel „umí“, anilinové (vodové) barvy je překvapily svou jasností a výrazností. Časem jsme se pustily do malování podle předlohy. Tady je na místě potvrdit ono známé rčení: Když dva dělají totéž, není to totéž. Do zajímavého obrázku z prostředí dačického parku každá z dam vložila kousek sebe, svoje pojetí, svůj styl.

Milé malířky – Káťo B., Petro M., Vlaďko Š., Naďo T. a Majko V. - DĚKUJI ZA SPOLEČNÉ CHVÍLE POHODY A VESELÍ PŘI MALOVÁNÍ :-)!

© Copyright 2022 - ZŠ a MŠ Český Rudolec - Všechna práva vyhrazena.

lockenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram