fbpx
Logo ZŠ a MŠ Český Rudolec
MENU
ÚvodAktuality
Dopravní soutěž mladých cyklistů

Dopravní soutěž mladých cyklistů

Organizace dopravní soutěže je neodmyslitelnou součástí každoročních tradic na naší škole a ani tento rok nebyl výjimkou. Ve čtvrtek 4. dubna si naši žáci v rámci projektového dne BESIP vyzkoušeli pestré disciplíny této soutěže jako orientaci v křižovatkách, znalost dopravních značek nebo obecné testy. Nemohly chybět ani znalosti z poskytování první pomoci a jízda na kole, při které žáci překonávali různé překážky. Počasí nám přálo a všechny tyto disciplíny se uskutečnily v jednom dni. Velké poděkování patří všem učitelům za pomoc při organizaci jednotlivých stanovišť a deváťákům za pomoc při sestavování překážek pro jízdu zručnosti.

V oblastním kole ve Studené, které se koná 16. května, bude naši školu reprezentovat tým ve složení: Anežka Pechová, Barča Teturová, Ondra Bártů a Jirka Svoboda. Budeme jim držet palce a věříme, že navážou na úspěšný tým z loňského roku, který pro naši školu vybojoval 1. místo.

© Copyright 2022 - ZŠ a MŠ Český Rudolec - Všechna práva vyhrazena.

lockenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram